U kunt zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht.

De kosten bedragen 80 € (avondtarief 95 €) per oudergesprek/ kindsessie.

Hella van Riet en Lea Grubben zijn aangesloten bij de Vereniging Integraal Therapeuten (VIT). Hella Binnendijk is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). 

Kindertherapiesessies worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket. Voor meer informatie zie www.vit-therapeuten.nl en www.de-nfg.nl.

Verder zijn wij aangesloten bij het beroepsregister RBCZ/TCZ (www.rbcz.nu).
In navolging van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) zijn wij ook aangesloten bij een geschilleninstantie, resp. de SCAG (www.scag.nl) en QUASIR (www.quasir.nl).

Indien u bij uw zorgverzekeraar navraag wilt doen over de vergoeding, geeft u hun dan behalve uw eigen polisnummer ook de volgende informatie: integratieve kindertherapie valt onder de noemer 'alternatieve zorg - natuurgeneeswijze' en vermeld dat wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging VIT (dan wel NFG voor Hella Binnendijk) en de koepelorganisatie RBCZ.
In sommige gevallen is psychologische hulp aftrekbaar van de belasting. Informatie hierover is te verkrijgen bij uw eigen belastingadviseur of via de belastingtelefoon.

Hella van Riet: VIT lidnummer 347.09.A   

rbcz-logoLogo VIT

                        RBCZ/TCZ licentienummer 103177 R

NFG

                        KvKnr 58968172

Lea Grubben: VIT lidnummer 310.09.A    

                        RBCZ/TCZ licentienummer 103175 R 

                        KvKnr 58968296

logo-scag

Hella Binnendijk: NFG lidnummer 8822

                        RBCZ/TCZ licentienummer 180586R

                        KvKnr 66495059