Soms vinden kinderen het moeilijk om vrienden te maken, hebben ze veel ruzie op school of in de buurt, worden ze gepest of voelen ze zich buitengesloten... Voor deze kinderen kan deelname aan onze training Kinderen van de Stad uitkomst bieden.

In dit programma leren de kinderen een nieuwe taal: de taal van de Stad van Axen en de 10 Totemdieren, gebaseerd op de Axenroos van F. Cuvelier. 
De Stad van Axen is een hele bijzondere stad. In die stad zijn 10 verschillende wijken. Elke wijk heeft een eigen totemdier. Zo is er bijvoorbeeld de wijk van de Leeuw, de wijk van de Steenbok en de wijk van de Pauw. In sommige wijken voel je je helemaal thuis, in andere helemaal niet. De Pauw laat zich zien, staat graag in het middelpunt en houdt van publiek. Voor sommige kinderen is het heel moeilijk om als een Pauw te doen, andere kinderen kunnen dat juist weer heel gemakkelijk.
Door spelletjes, tekenen, naspelen en praten, ontdekt een kind waar het al heel goed in is, en oefent het dat wat het moeilijk vindt.

Kinderen van de Stad is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. We werken meestal in groepjes van 4 kinderen. Het programma bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten, een persoonlijk kennismakingsgesprek met u en uw kind, en een eindgesprek. Kosten zijn 250 € voor 6 groepsbijeenkomsten, en een kennismakings- en eindgesprek met kind en zijn/haar ouder(s). 

Omdat dit aanbod afhankelijk is van het aantal aanmeldingen staan er geen data op deze website. Bent u geïnteresseerd, neemt u dan contact met ons op!