Sabine Treffers (1972)

Is gediplomeerd dramatherapeut en werkte tot voor kort op het Orthopedisch dagcentrum van Prinsenstichting in Purmerend. Zij studeerde Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, en heeft haar eigen praktijk gehad in het centrum van Amsterdam.


Hella Binnendijk (1991)

Na een studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Groningen studeerde zij af in de Orthopedagogiek aan de Universtiteit van Utrecht. Zij is bijna klaar met de 4-jarige opleiding tot Integratief Kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor PsychotherapieSinds 2015 heeft Hella haar eigen praktijk. Samen met Sabine Treffers heeft ze een praktijk gehad in het centrum van Amsterdam.


Integratieve Kindertherapie maakt dat wij in overeenstemming met onze visie kunnen werken: uitgaan van het kind en niet van het probleem, kijken zonder oordeel, samen met het kind en z’n ouders oplossingen vinden, niet ver weg maar dichtbij. Leidraad voor onze therapie is de vraag 'Wat heeft dit kind nodig voor adequaat gedrag, en welke ontwikkelingsmogelijkheden biedt z’n omgeving hiertoe?’.

Dat wij vanuit onze praktijk contacten onderhouden en samenwerking aangaan met andere zorgverleners, scholen en anderen die rondom kinderen en hun ouders werken, is voor ons een vanzelfsprekendheid.